VALIDERING

Optimer produktionen og forøg produktiviteten

Produktionsapparatet i life science-branchen er omkostningstungt at etablere og vedligeholde. Derfor er det vigtigt at sikre optimal udnyttelse og mest muligt drift. Ændringer kan give produktionsforøgelse. Det kan også give udfordringer med at koordinere de mange interessenter, som er en del af processen.
Det rejser ofte nogle spørgsmål: Hvilke ændringer skal der til for at optimere produktionen? Hvor hurtigt kan det gå? Kan den almindelige drift fortsætte sideløbende? Hvordan implementeres ændringerne på en sikker måde? Hvad med dokumentationen? Hvordan sikres kvaliteten i projektet? Hvilke interessenter skal indover for at skabe sammenhæng i processerne?

AlfaNordics Valideringsteam (VAL-team) forstår vigtigheden af effektive og sammenhængende processer. Vi har erfaring med produktionen og løser opgaver om alt fra strategi, planlægning og test til dokumentation og compliance i projekter. Derfor kan vi hjælpe virksomheder i life science til at få mest muligt ud af produktionsapparatet.

At skabe effektive processer øger produktiviteten. At lykkes med det kræver specialister i validering. Optimer produktionen og forøg produktiviteten. Tag AlfaNordic med på råd.

KOORDINERING

Valideringsprojekter har mange interessenter, både in- og eksternt. Sammenhæng og overblik er derfor afgørende for at sikre fokus på hvad der reelt skaber værdi.

Vi håndterer interessenter på alle niveauer i organisationen, fra fabriksgulvet til ledelsesgangen, og taler ind i flere fagligheder. På den måde skaber vi overblik over de forskellige opgaver i projektets faser.

Ud fra en risikobaseret og videnskabelig tilgang sikrer vi at ressourcernes bruges effektivt. Lovgivningens krav til udstyr, produktionsfaciliteter og dokumentation er en del af vores kernefaglige fundament for at sikre compliance og sammenhæng.

Consulting_woman3_1920x1080_SH
Hands_writing_1920x1080_SH

FAGLIG VIDENSDELING

Faglighed er grundlaget for vores arbejde, og konsulenterne i teamet har erfaring og viden inden for vidt forskellige områder. Ingen ved alt. Derfor er vores måde at arbejde på baseret på vidensdeling og faglig sparring:

Når den enkelte konsulent løser en opgave, giver det mulighed for intern problemløsning. Det betyder, at vi fagligt favner bredere ved at trække på hinandens viden og erfaring, til gavn for vores kunder.

Hvad vi ikke ved, finder vi ud af. Faglig videbegærlighed og innovation er en del af vores konsulenters DNA. Det kommer især til udtryk når virksomheder stiller fagligt udfordrende spørgsmål.  Det  udfordrer den faglige nysgerrighed og vilje til at tilegne sig ny viden, for at skabe innovative løsninger.

VALIDERING FRA A TIL Z

Projekter har flere faser og hvilket niveau vi går ind på afhænger af den enkelte virksomheds behov:

Nogen kunder hjælper vi med at sætte niveauet og udarbejde en generel strategi for validering. For andre planlægger vi konkrete projekter, implementerer løsninger eller udfører praktiske opgaver.

Både projekt- og driftsorganisationen kræver det rigtige match af ressourcer for at sikre en optimal proces. Vi kan aflaste det faste team og sikre at I når godt i mål – uanset om udfordringen er optimering og revalidering af eksisterende processer, installation af nyt udstyr eller nye processer, udvidelse af produktionen eller noget helt fjerde.

Fagligt favner vi bredt og forstår at tingene skal hænge sammen. Derfor hjælper vi på alle niveauer og sikrer en løsning der fungerer for den enkelte virksomheds situation.

Fra_a_til_z_Alfanordic_1920x1080 SH

VORES EKSPERTISE INDEN FOR VALIDERING

Herunder er eksempler på typer af opgaver vi har løst

PRODUKTION

 • Cleaning validation
 • Miljømonitorering, også i aseptisk produktion
 • Automation
 • IT validering
 • Temperatur mapping, herunder transportvalidering
 • Decommisioning

PROCESOPTIMERING

 • Optimering af eksisterende processer, herunder lean og OEE
 • Etablering og kvalificering af nye processer
 • Kortlægning af flow og troubleshooting på de enkelte trin
 • ASTM2500E
 • Projektstyring
 • Koordinering af interessenter

UDSTYR

 • Kvalificering af udstyr
 • Bio-proces, kemisk proces og produktionsudstyr
 • Pakkelinjer
 • Fyldelinjer
 • API-fremstilling
 • GMP-dokumentation (RA, URS, DQ, IQ, OQ, PQ, SOP’er, protokoller, udarbejdelse af ændringssager, risikoanalyser, afvigelser m.m.)
 • Validering af temparaturkontrollerede rum og udstyr. Læs mere her.

Vil du vide mere?

Vi tager gerne en snak om din virksomhed og mulighederne for et evt. samarbejde.

KONTAKT OS OMKRING VALIDERING

Optimer produktionen og forøg produktiviteten. Tag AlfaNordic med på råd.

Lisbeth-Gandrup-AlfaNordic-w500

Lisbeth Gandrup

Team Manager, Validering og kvalificering

Fagområder
Temperatur mapping, transport, rum og udstyr.
Kvalificering af  Udstyr
GMP-dokumentation

+45 53 54 24 78
LGA@alfanordic.com

Sara Klittegaard

Market Director  

Fagområder
Kundekontakt
Tilbud, kontrakter
Opfølgning

+45 31 44 75 15
SAKL@alfanordic.com

LAD OS KOMME I GANG

BOOK ET GRATIS STARTMØDE 

Er du åben for dialog? Så lad os tale om din virksomheds ambitioner og hvordan vi sammen kan bryde nyt land.

Få en faglig smagsprøve ved vores gratis inspirationsmøder.
Her deler vores specialister ud af deres viden og erfaring.

MØD VORES SPECIALISTER – DELTAG I VORES INSPIRATIONSMØDER

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Så ræk ud.
Kontaktoplysningerne finder du ovenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

da_DK