Project Management
& Process

Fra enkelte linjer til hele fabrikker

AlfaNordics projektledelses- og processkonsulenter

Uanset hvilken fase dit projekt er i, har vi højt kvalificerede projektledere der kan supportere dit projekt.

Vi har bred erfaring inden for alle typer projekter, fra de første konceptdesign diskussioner, gennem alle projektfaser, til den afsluttende forankring i organisation og måling af projektudbytte.

Vi har erfaring og stærke værktøjer til at omfangsvurdere, budgettere, planlægge, udbyde, kontrahere og ikke mindst risikostyre projekter.

AlfaNordics projektledere og proceskonsulenter besidder ekspertviden inden for produktionsprocesser, udstyr, kvalificering/validering, processer omkring produktion (f.eks. frigivelse af produkt eller dokumentationsgodkendelser) samt projektledelse ud fra de mest anerkendte værktøjer og teorier.

Vores fokus er optimal kommunikation mellem forskellige interessenter og styregruppen, og derved sikre at der træffes den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt. Vi sørger for, at de interne ressourcer kan fordybe sig i det der er vigtigt for deres rolle.

Vi sætter en ære i at identificere risici så tidligt som muligt og agere rettidigt.

AlfaNordic Project Due Diligence

Vær klar over hvad du køber og få noget for pengene - Tag AlfaNordic med på råd
Skab eller genskab forudsætningerne for at gennemføre dit projekt under kontrol, til tiden, økonomien og til rette kvalitet.
Læs mere om Project Due Diligence

AlfaNordic bygherrerådgivning

Byg GMP ind fra starten
Tag AlfaNordic med på råd når du vil bygge produktionsfaciliteter der matcher GMP-reglerne og lever op til myndighedskravene.
Læs mere om bygherrerådgivning

Fagteknisk tilgang til projektledelse ​

Uanset om der er tale om større investeringsprojekter eller projekter i linjeorganisationen, er vi klar med overordnede projektledere, pakkeejere/delprojektledere eller procesledere.

Bred ekspertise på tværs af vores områder ​

I AlfaNordic gør vi meget ud af at holde os ajour med de nyeste trends inden for branchen samt holde vores erfarne konsulenter opdateret. Vi kan derfor hjælpe virksomhederne med at være på forkant med kommende udfordringer, så de er i stand til at agere i tide. Evnen til at kombinere vores ekspertise på tværs af teams fra validering og regulatorisk til IT/Automation og projektledelse, er en af de styrker der karakteriserer AlfaNordic.

Stor kompetence bredde

AlfaNordic har projektledere med kompetencer på mange erfaringsniveauer – nogle med mere end 25 år i branchen.

Vi benytter metoder og værktøjer fra PMI, IPMA, Scrum, LEAN, FMECA og HACCP ud fra opgaven og virksomhedens ønsker.

Risikobaseret tilgang

Vi laver risikovurderinger både af processer og på projekter. Risici og mitigering vurderes i forhold til patientsikkerhed, anlægssikkerhed, arbejdsmiljø samt forretningsmæssige og projektmæssige udfordringer.

Alle projektændringer i løbet af projektet vurderes i forhold til risikovurderingen.

Fasefokus i forhold til projektmodel

Uanset hvor I er i projektetforløbet, kan vi supportere og bidrage til overblik eller koble status på projektfaser i forhold til virksomhedens egen eller AlfaNordics projektmodel.

Vi kan udarbejde GAP analyse og dermed skabe overblik og basis for forberedelse til den næste fase.

Vores fokus er at I når jeres projektmål og dermed virksomhedens overordnede mål.

Life science-branchen

Vi arbejder inden for farmaceutisk og biotek industri, fødevarer, kosmetik samt leverandører til disse.

Kompetencer inden for API produktion, aseptisk produktion, pakkelinje, serialisering og IT/automation.

Project Due Diligence

AlfaNordic udfører project due diligence analyse, der giver virksomheden et solidt beslutningsgrundlag i forhold til omfang, økonomi, tid, kvalitet, risici og ressourcer.

Kultur- og virksomhedsfokus

I projektledelsen tager vi udgangspunkt i virksomhedens kultur og organisation så løsningerne bliver forankrede og forandringerne bliver en del af virksomhedens forretningsmåde.

Derudover kræver det dygtige projektledere at få interessenter til at arbejde sammen og kunne træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Projekteksempler

 • Nyt udstyr eller ombygning af eksisterende – produktion, forsyning og laboratorier
 • Optimering af produktionsprocesser og drift
 • Optimering af forretningsprocesser – LEAN, frigivelse, dokumenthåndtering, produktionsplanlægning, logistik
 • Finde alternative leverandører
 • Indkøb, styring og håndtering af (ny) råvare
 • Implementering/opdatering af IT/Automationssystemer
 • Implementering af nyt produkt
 • Anlægsdesign og bygningsdesign
 • Implementering af værktøjer til optimering – f.eks CPV (Continuous process verification)
 • Opbevaring og transport (GDP)
 • Serialisering (EU)

Hvorfor os?

​Vi er en specialiseret konsulentafdeling under AlfaNordic, der betjener den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Vi føler os i stand til at konkurrere med virksomheder mange gange vores størrelse af følgende grunde:

Kontrolleret vækst og stigende effektivitet er ofte nøgleordet for virksomhedens succes og rentabilitet. Disse mål er ligeså ofte virksomhedens vigtigste prioriteter, men kan reduceres eller forsvinde ved daglige forstyrrelser af utilstrækkelige og risikofyldte processer i administration samt produktion. Som samarbejdspartner, vil AlfaNordic være den bedste indenfor området. Vi evaluerer den strategiske risiko og yder organisatorisk rådgivning til hele værdikæden i din virksomhed.

Vores salgs- og leveranceproces

1. Kompetence behov

Kompetencebehovet til den ønskede opgave beskrives sammen med kunden. Eventuelt afholdes et salgsmøde. Kontakt AlfaNordics salg eller en funktionschef.

2. Oplæg og gennemsyn​

AlfaNordic forbereder oplæg, tidsbehov og CV’er til opgaven, samt afsender oplægget til kunden efterfulgt af en gennemgang. Evt. møde for yderligere diskussion af oplægget.

3. Kontrakt

AlfaNordic fremsender kontrakt til godkendelse hos kunden. Kontrakten indeholder økonomi, navngivne konsulenter og tidsforbrug, samt start- og slutdatoer.

4. Start opgave

AlfaNordics konsulenter starter på opgaven på aftalte tidspunkt.

5. Løbende opfølgning

AlfaNordic følger op på konsulenterne og afholder løbende situationsmøder med både kunden og med konsulenterne.

6. Afslutning og kundeevaluering

Opgaven afsluttes til aftalt tid og økonomi. AlfaNordic følger op med kundeevalueringsskema og en afsluttende dialog med kunden.

Kontakt vores Project Management & Process team

Frank Winther-Hinge
Forretningschef / Vice President
+45 5059 1598
Email
Rasmus Kriegel
Market Director
+45 3144 7515
Email

Seneste nyt inden for Project Management & Process

Byg GMP ind fra starten med en bygherrerådgiver

I denne artikel kan du læse om, hvordan en uafhængig bygherrerådgiver kan skabe værdi. Særligt gennem vurdering af enterprisen, og gennem løbende kontrol med fremdriften. Det er især interessant, hvis du har ansvaret for en udvidelse af produktionen, for nye GMP-faciliteter, eller har en enterpriseopgave, der skal løses. Især, hvis I ikke har en etableret projektorganisation eller en projekteksekveringsmodel.

Læs mere »

Erfaringer fra et organisatorisk projekt

Ændring af infrastruktur i travle organisationer kan være en kompleks opgave. At forstå begrænsninger, muligheder og finde en løsning, der er bedst egnet til alle de involverede afdelinger og kolleger, er udfordrende. Især til forretningskritiske processer er evnen til at tage de rigtige beslutninger afgørende for virksomhedens fremtid. Denne artikel vil fremhæve nogle af de udfordringer, som vores konsulenter oplever.

Læs mere »

Hvordan får du succes med dit projekt?

AlfaNordic har i mere end 10 år arbejdet med projekter i life science-industrien, og har gennem dette arbejde identificeret en række problemstillinger, der ofte resulterer i forsinkelser eller budgetoverskridelser, hvorfor vi har udviklet Projekt Due Diligence.
Project Due Diligence er en rådgivningsydelse med fokus på at sikre at de basale forudsætninger for at dit projekt holder og at den rigtige fordeling af ressourcer og ledelsesfokus med videre, er understøttende for projektets fremdrift.

Læs mere »
da_DK