IT & AUTOMATION

Vær på forkant med udviklingen

Udviklingen inden for IT og Automation går meget stærk. Hvem skulle tro at vi på få år er gået fra at tale om servere, PLC’ere og lokale netværk til cloud-løsninger, robotter, big data, Pharma 4.0 og kunstig intelligens?

Denne spændende udvikling stiller nye udfordringer til en branche der er højt reguleret og giver samtidig mange nye muligheder, man som farmaceutisk virksomhed bør omfavne samt sikre sig de konkurrencefordele det giver i en forbundet verden. 

AlfaNordics IT- og automationskonsulenter besidder ekspertviden inden for validering og projektledelse af IT og Automation løsninger. Ligeledes er vi også eksperter i forandringsledelse; Vi ved hvordan forandringer forankres, så ændringer i arbejds- og forretningsgange bliver en del af den eksisterende virksomhedskultur.

Hands_writing_1920x1080_SH

VI KAN HJÆLPE MED OVERBLIK OG SYSTEMVIDEN

Når der skal vælges nye systemer eller optimeres på virksomhedens systemer, er det vigtigt at få den rigtige løsning fra starten. Vores konsulenter kan hjælpe i processen med at skabe klarhed over projektet, vælge en relevant leverandør, lave en plan og stå for implementeringen.

BRED EKSPERTISE PÅ TVÆRS AF OMRÅDERNE

I AlfaNordic gør vi meget ud af at holde os ajour med de nyeste trends inden for IT og Automation samt holder vores erfarne konsulenter opdateret. Vi kan derfor hjælpe virksomhederne med at være på forkant med kommende udfordringer, så de er i stand til at reagere i tide, hvilket sparer tid og omkostninger. Evnen til at kunne kombinere vores ekspertise på tværs af vores teams fra validering og regulatorisk til IT og Automation og projektledelse, er en af de styrker der karakteriserer AlfaNordic.

Consulting_woman2_1920x1080_SH

VORES EKSPERTISE INDEN FOR IT & AUTOMATION

Herunder er eksempler på typer af opgaver vi har løst

COMPLIANCE I HENHOLD TIL 21 CFR PART 11, EDURALEX VOL 4 ANNEX 11, GAMP 5, GDPR

  • Ved implementering, opdatering eller udvidelse af IT og Automation systemer, er det afgørende med indgående kendskab til de regulatoriske retningslinjer. Vores erfarne konsulenter har den viden der skal til for, at udarbejde kravs-specificeringer så det også efterfølgende muliggøre validering af systemerne.

IMPLEMENTERING, PROCESSUPPORT- OG OPTIMERING

  • Baseret på en livscyklusvurdering af et IT eller Automation system kan vi tilbyde support i alle systemets faser. Det er vigtigt med fokus på det fulde forløb, for at sikre sig at man kan/får  dokumenteret alle faser korrekt. AlfaNordic har erfarne IT og Automation ressourcer, der kan håndtere og dokumentere alle faser i et systems livscyklus. 

KRAVSSPECIFIKATION, VERIFIKATION & VALIDERING

  • Som med alle projekter er det vigtigt for IT og Automation, at det fra start bliver sikret, at alle kravspecifikationer er fyldestgørende, præcise og testbare. Det vil sige at der foreligger dokumentation for alle specifikationer og deres kritikalitet, for at sikre at dokumentation og valideringsniveauet er tilstrækkeligt til, at overholde gældende regulatoriske krav. AlfaNordic har erfarne IT og Automation personer med indgående proceskendskab som kan supportere og sikre niveauet i alle ovennævnte facer af projektet.

BUSINESS CASE, RISIKOVURDERING & UDBYTTEREALISERING

  • Udarbejdelse af business case, risikovurdering og udbytterealisering er afgørende elementer for godkendelse af- og succes for et projekt.
    Det er essentielt at sikre, at alle elementer indgår og betragtes i udarbejdelsen af en business case og dertil hørende risikovurdering. Manglende elementer har direkte indflydelse på projektets budget og udbytterealisering. Vi har erfarne projektledere der supporterer med udarbejdelse og granskning af business cases, risikovurderinger og projekteksekverings plan, der understøtter udbytterealiseringen.

LEVERANDØR, AUDIT & STYRING

  • Auditering og styring af leverandører er vigtig for at sikre, at kvaliteten af leverancerne samt leverandøren lever op til det specificerede. En audit af leverandøren og dennes dokumentationsniveau er et væsentligt værktøj i forhold til denne opgave. AlfaNordic har IT og Automation projektledere som er erfarne i forhold til at gennemføre leverandør Audit og styring.

KONTAKT OS OMKRING IT & AUTOMATION

Find løsninger i compliance. Tag AlfaNordic med på råd. 

René_Stuhr_w500_S3_05131 (1)

René Stuhr

Team Manager, IT & Automation

Fagområder
IT
Automation
Kundekontakt

+45 31 78 72 55
RENS@alfanordic.com

Sara Klittegaard

Market Director 

Fagområder
Kundekontakt
Tilbud, kontrakter
Opfølgning

+45 31 44 75 15
sakl@alfanordic.com

LAD OS KOMME I GANG

BOOK ET GRATIS STARTMØDE 

Er du åben for dialog? Så lad os tale om din virksomheds ambitioner og hvordan vi sammen kan bryde nyt land.

Få en faglig smagsprøve ved vores gratis inspirationsmøder.
Her deler vores specialister ud af deres viden og erfaring.

MØD VORES SPECIALISTER – DELTAG I VORES INSPIRATIONSMØDER

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Så ræk ud.
Kontaktoplysningerne finder du ovenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

da_DK