Om os

Et hus fuldt af kompetencer

Hvem er vi?

AlfaNordic A/S er et high-end GxP konsulenthus som arbejder indenfor life science branchen. Vi er specialister indenfor fremstilling af farmaceutiske produkter og medical device, herunder projektledelse, management consulting, validering, produktionssupport, QA/QC, IT/automatik, medicinsk cannabis, regulatory affairs og pharmacovigilance.

Vore konsulenter arbejder som brugerrepræsentanter og tekniske eksperter i projekter og produktioner rundt om i branchen, både i Danmark og Internationalt. Vi har rammeaftaler med en stor del af de farmaceutiske producenter i Danmark.

AlfaNordic Academy er ligeledes strategisk leverandør af kurser og talenter til førende virksomheder i branchen. Det gør vi henholdvis gennem åbne og firmatilpassede kurser samt gennem vores to uddannelsesprogrammer Pharma Academy og Life Science Academy. 

Hvorfor vælge os?

  • Solid erfaring

Vi har solid erfaring inden for biotech og Life Science-industrien. En stor del af vores ekspertise kommer fra samarbejde med de 10 største biotech- og pharmavirksomheder i Danmark og størstedelen af vores konsulenter har været i branchen i mange år og har indgående kendskab til produktion i industrien.

  • Stort netværk i ryggen
Vi arbejder selvstændigt, men som et team. Vi prioriterer vidensdeling højt. Vores konsulenter har til enhver tid vores store netværk med sig, så når du hyrer en konsulent gennem os, får du ikke blot ét hoved mere til opgaven. Vores konsulenter har altid en solid viden fra et stort netværk med sig.
  • Det perfekte match

Vi leverer altid de bedste folk til opgaven. Har vi dem ikke selv i huset, finder vi dem gennem vores omfattende netværk af danske og internationale konsulenter. Det perfekte match er altid vores højeste prioritet.

  • Altid up-to-date

Vi tilbyder træning og uddannelse inden for GMP og Risk Management (ICH Q9). Vores konsulenter gennemfører naturligvis selv løbende træning og er altid up-to-date. Vi tror på det vi tilbyder, vi udøver det nemlig selv.

Vores kompetencer

Et overblik over vores forretningsområder.

Production Support

AlfaNordic kan træde til med produktions/vedligeholdsfolk etc. AlfaNordic har farmaceuter og ingeniører, med produktionserfaring der kan udarbejde afvigelser, CAPA’er, SOP’er og behandle batch dokumentation.

Management Consulting

AlfaNordic yder rådgivning indenfor GMP compliance, GAP analyser, LEAN, optimering mv. Fra forskellige kunder har AlfaNordic en solid erfaring med high end compliance og optimeringsrådgivning, såvel som systemer til og systematisk risikovurdering (ICH Q9).

Valideringsydelser & QC

Vi udfører validering af procesudstyr, utillities og andet udstyr. Vore konsulenter har megen erfaring fra både store og mindre projekter i forskellige roller. Vi påtager os bl.a. valideringsledelse/koordination i såvel green field projekter som mindre ombygninger. Hovedområder er cleaning validation, PQ og PV, protokol udarbejdelse, udførelse såvel som rapportering.

QA Support

Vi kan træde til med en række erfarne konsulenter og løse opgaver og projekter, som der måske i dagligdagen ikke er tid til eller som kræver høj kompetence og erfaring. Det dækker alt fra godkendelse af dokumentation til såvel frigivelse som validering og udvikling af test metoder. Endvidere er auditering en stor ydelse hos os ligesom vi råder over en del QP ressourcer.

Projektledelse & proces

AlfaNordic kan stille med erfarne projektledere. Dette kan være for at støtte en kunde eller for at løse konkrete projekter i kundens regi. AlfaNordic besidder også en række kompetencer inden for procesområdet samt generel engineering.

GxP IT

AlfaNordic foretager assessment af computer systemer med henblik på compliancestatus, herunder GAP analyser, risikovurderinger osv. Vi foretager endvidere validering af IT og automationssystemer.

Medical Device

AlfaNordic foretager mock inspektioner og interne inspektioner. Vi udfører validering af processer og systemer. Endvidere yder AlfaNordic rådgivning i forbindelse med risikovurderinger, GMP og udfordringer indenfor kvalitetssystemer.

Automation

AlfaNordic foretager assessment af computer systemer med henblik på compliancestatus, herunder GAP analyser, risikovurderinger osv. Vi foretager endvidere validering af IT og automationssystemer.

Vores historie i korte træk

AlfaNordic blev grundlagt i Danmark i 2008. Fokus har fra starten været, at levere kvalitets- og valideringsydelser samt project management services til den farmaceutiske industri. Vi arbejder både indenfor den eksisterende produktion samt som kunderådgivere i projekter omkring etablering af nye anlæg eller udvidelse af eksisterende. Vi tilbyder validerings- og kvalificeringssupport på alt lige fra enkelte udstyr til hele fabrikker. Der udover har vi stærke kompetencer indenfor projektledelse, produktion, QA, QC, Management Consulting, Medical Devices, audit af processer og producenter samt træning og uddannelse af personale indenfor en række kompetenceområder.

I 2009 besluttede vi at have tilstedeværelse i Kina, for at kunne yde en bedre service til vores kunder, der allerede opererer i Kina og til kunder med planer om eksport til Asien eller etablering af nye faciliteter i Fjernøsten.

Vi arbejder i dag for næsten alle større farmaceutiske producenter i Danmark, hvor vi i dag opfattes som en ledende leverandør af ydelser på et højt fagligt niveau. Vi er derudover også engageret i flere internationale konsulentopgaver.

I 2013 omdannedes virksomheden til et aktieselskab med en professionel bestyrelse.

I 2016 flyttede vi ind i vores hovedkontor på Lyskær i Herlev og åbnede USA-kontoret i North Carolina.

I 2018 stiftede vi datterselskabet AlfaNordic Academy A/S og købte A-consult A/S