Inspirationsmøder i AlfaNordic

Inspirationsmøder

Inspirationsmøder er et af AlfaNordics bud på hvordan vi aktivt kan dele vores viden og have et forum hvor fagfolk i medicinalindustrien kan få inspiration til løsning af  dagligdags problemstillinger. 

 

Fakta om inspirationsmøderne

Det er gratis at deltage.

Møderne afholdes på AlfaNordics kontor i Herlev, med gode parkeringsmuligheder.

Møderne afholdes i tidsrummet 16 - 17.30

Motivationen bag inspirationsmøderne er, at sætte en dagsorden med fagligt fokus. Det aktuelle emne belyses fra flere vinkler af et team af højt kompetente bidragsydere. Vi har fokus på  en praktisk pragmatisk vinkel og i et åben og afslappet format, at kunne inspirere indenfor fagområdet. 

AlfaNordic afholder 6-8 inspirationsmøder årligt, hvor alle i branchen har mulighed for at deltage gratis. AlfaNordics konsulenter udarbejder og afholder inspirationsmøderne og vi har typisk samarbejdspartnere, kunder eller andre interessante profiler med som indlægsholdere. På den måde sikrer vi dels nyeste viden, dels at skabe indblik i nogle af de områder hvor nye metoder og teknologier udvikles. 

Årets program

Deltagelse i inspirationsmøderne er gratis medmindre andet i helt særlige tilfælde fremgår af invitationen. Skriftlig tilmelding er dog nødvendig af hensyn til arrangementets fysiske afholdelse, dette gøres under hvert inspirationsmøde på nedenstående liste. Følg med her på siden om emner og datoer for AlfaNordics inspirationsmøder.

  • 31. marts     GMP i 2019 v. Christian Ilsøe
  • 30. april        GDPR i medicinal industrien v. Gitte Alstrøm
  • 28. maj         Risikovurdering v. Frank Winther-Hinge

Find os her