INSPIRATIONSMØDER I ALFANORDIC

Inspirationsmøder er et af AlfaNordics bud på hvordan vi aktivt kan dele vores viden og have et forum hvor fagfolk i medicinalindustrien kan få inspiration til at løse de almindelige dagligdags problemstillinger.

Motivationen bag inspirationsmøderne er, at sætte en dagsorden med fagligt fokus. Det aktuelle emne belyses fra flere vinkler af et team af højt kompetente bidragsydere. Vi har fokus på  en praktisk pragmatisk vinkel og i et åben og afslappet format, at kunne inspirere inden for fagområdet. 

 AlfaNordics konsulenter udarbejder og afholder inspirationsmøderne og vi har typisk samarbejdspartnere, kunder eller andre interessante profiler med som indlægsholdere. På den måde sikrer vi dels nyeste viden, dels at skabe indblik i nogle af de områder hvor nye metoder og teknologier udvikles. 

FAKTA OM INSPIRATIONSMØDER

  • Det er gratis at deltage 
  • Inspirationsmøderne afholdes på AlfaNordics kontor i Hvidovre, med gode parkeringsmuligheder. 
  • Inspirationsmøderne afholdes typisk i tidsrummet 16-17.30 
  • AlfaNordic afholder 6-8 inspirationsmøder årligt, hvor alle i life science-branchen har mulighed for at deltage.
AlfaNordic_Board_1920x1080 SH

ÅRETS PROGRAM

Deltagelse i inspirationsmøderne er gratis medmindre andet, i helt særlige tilfælde, fremgår af invitationen. Skriftlig tilmelding er dog nødvendig af hensyn til arrangementets fysiske afholdelse, dette gøres under hvert inspirationsmøde på nedenstående liste. Følg med her på siden for emner og datoer for AlfaNordics inspirationsmøder. Vi åbner op for tilmelding ca. en måned inden inspirationsmødets afholdelse. 

  • AlfaNordic’ inspirationsmøder vender tilbage i 2022

FIND OS HER

da_DK