FAQ

De mest stillede spørgsmål

AlfaNordic har et princip om at vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer.

AlfaNordic Group er et high-end GxP konsulenthus som arbejder indenfor life science branchen.
Vi er specialister indenfor fremstilling af farmaceutiske produkter og medical device, herunder projektledelse, management consulting, validering, produktionssupport, QA/QC, IT/Automation, medicinsk cannabis, regulatory affairs og pharmacovigilance.

AlfaNordic Group er ligeledes strategisk leverandør af kurser og talenter til førende virksomheder i branchen. Det gør vi henholdsvis gennem åbne og firmatilpassede kurser samt gennem vores to uddannelsesprogrammer Pharma Academy og Life Science Academy.

Medicinalbranchen er en reguleret branche med mange regler og lovkrav. Vi er eksperter i at omsætte paragraffer til praksis, bl.a. når det gælder GMP.    

Al uddannelsesaktivitet er samlet i vores datterselskab AlfaNordic Academy A/S. 

AlfaNordic Academy A/S specialiserer sig i uddannelse og kompetenceudvikling, og tror på, at uddannelse og udvikling af mennesker, er vejen til en bedre fremtid. AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området. 

Læs mere på deres hjemmeside her.

AlfaNordic har konsulenter, som kan arbejde som bygherrerådgiver eller projektleder på byggerier til farmaceutisk eller medical device industri. 

AlfaNordic er en rådgivende virksomhed og udfører derfor ikke entreprenør-arbejde. Vi er medlemmer af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører)

Ja, AlfaNordic har erfarne auditorer indenfor intern, leverandør, CMO, MOC og underleverandør audit – herunder GMP audit af produktioner.

Inspektioner fra myndigheder hjælper vi også virksomheder med: Vi har erfaring med at assistere virksomheder med at forberede, gennemføre og følge op på myndighedsinspektioner, for at sikre de nødvendige godkendelser og tilladelser.

Ja, AlfaNordic udpeger en Key Account Manager til større kunder, der fungerer som brohoved mellem kunden og AlfaNordic. 

Nej, AlfaNordic har et princip om et ord er et ord, det betyder at vi som udgangspunkt ikke flytter konsulenter fra en opgave, før kunden siger, at opgaven er afsluttet. 

Ja, AlfaNordic er medlem af følgende branche organisationer:

  • DI (Dansk Industri)
  • FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører)
  • FIDIC (International Federation of Consulting Engineers)
  • EFCA (European Federation of Engineering Consultancy Associations)

Ja, AlfaNordic har et elektronisk kvalitetssystem, der overholder ISO9001.

Ja, vi samarbejder med nogle af de førende virksomheder i life science industrien. 

Ønsker du at vide mere eller indgå et samarbejde med os, kontakt da Rasmus Kriegel, Partner Sales tlf: +45 3144 7515

Ja, AlfaNordic har en rådgiver- og ansvarsforsikring. 

Ja, AlfaNordic afholder intern uddannelse og vedligeholdelse af konsulenternes know-how mindst 1 gang om året. 

da_DK