Thomas Reinholdt has received his appointment as IPMA C-certified project manager

Hos AlfaNordic ønsker vi hele tiden at kunne levere den bedst mulige ydelse til vores kunder. Med et stærkt fokus på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os, er det derfor med stolthed at vi kan fortælle, at specialist og projektleder Thomas Reinholdt har modtaget sin udnævnelse til IPMA C-certificeret projektleder.

I 2016 startede Thomas et opkvalificeringsforløb indenfor projektledelse. Dette forløb blev afsluttet med en eksamen og tildeling af IPMA D certificering. I perioden 2016 til 2018 har Thomas Reinholdt fungeret som projektleder på et større farmaprojekt for en af AlfaNordics store kunder.

Baseret på behovet i markedet for projektledere med tyngde, og de leverede resultater indenfor projektledelse, blev Thomas tilbudt muligheden for at opkvalificere sig yderligere. Certificeringen til IPMA C niveau er et forløb der strækker sig over flere måneder, med fokus på at bevise at man behersker projektledelsens mange faser og besidder de rigtige kompetencer.

Det er en længere rejse og mange års erfaring, der nu ligger til grund for Thomas’ certificering. Vi ønsker ham et stort tillykke med det opnåede resultat.

Facts

Hos AlfaNordic fokuserer vi stærkt på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os på. Thomas Reinholdt har netop modtaget sin udnævnelse til IPMA C-certificeret projektleder

Links

Latest news

en_US