A-consult moves into the office in Herlev

Det er med stor glæde vi kan fortælle, at A-consult nu har fundet sig endeligt til rette på kontoret i Herlev. Her emmer af liv, og vi er glade for, at kunne byde alle vores nye kollegaer velkommen. A-consult vil fremover være en integreret del af vores kontor på Lyskær 8A i Herlev, og vil derfor ikke længere være at finde på deres gamle adresse i Søborg.

A-consult tilføjer tunge kompetencer inden for Regulatory Affairs-området samt Pharmacovigilance til AlfaNordics nuværende vifte af rådgivningsydelser og omfattende uddannelsesaktivitet, hvilket giver begge virksomheder nye muligheder for at realisere synergier ift. komplementerende opgaver, kunder og fagområder. Vi er derfor stolte af at byde velkommen til vores nye kompetente kollegaer, og ser frem til det videre samarbejde.

Facts

A-consult er en del af AlfaNordic Group, der tilbyder konsulent service inden for regulatory Affairs og pharmacovigilance, herunder lægemidler, plantelægemidler, kosttilskud, medicinsk udstyr og kosmetik.

Links

Latest news

Build GMP into your facility from the start with an owner consultant

In this article you can read about how an independent owner consultant can create value. Especially through assessment of the enterprise and through continuous monitoring of the progress. This is interesting if you are responsible for expanding a production, for new GMP facilities, or have an enterprise task to be solved. Especially if you do not have an established project organisation or project execution model.

Read more »

The consultancy A-consult lives on in a professionally strengthened AlfaNordic

After 35 years as an independent consultancy, A-consult opens a new chapter at the start of 2020, together with AlfaNordic: Since June 2018, when AlfaNordic bought A-consult, the two consultancy have gradually worked closer together by sharing knowledge, consultants and experience. From 1st January, 2020, they will also share their names as the collaboration continues under AlfaNordic A/S.

Read more »
en_GB
da_DK en_GB

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.