A-consult moves into the office in Herlev

Det er med stor glæde vi kan fortælle, at A-consult nu har fundet sig endeligt til rette på kontoret i Herlev. Her emmer af liv, og vi er glade for, at kunne byde alle vores nye kollegaer velkommen. A-consult vil fremover være en integreret del af vores kontor på Lyskær 8A i Herlev, og vil derfor ikke længere være at finde på deres gamle adresse i Søborg.

A-consult tilføjer tunge kompetencer inden for Regulatory Affairs-området samt Pharmacovigilance til AlfaNordics nuværende vifte af rådgivningsydelser og omfattende uddannelsesaktivitet, hvilket giver begge virksomheder nye muligheder for at realisere synergier ift. komplementerende opgaver, kunder og fagområder. Vi er derfor stolte af at byde velkommen til vores nye kompetente kollegaer, og ser frem til det videre samarbejde.

Facts

A-consult er en del af AlfaNordic Group, der tilbyder konsulent service inden for regulatory Affairs og pharmacovigilance, herunder lægemidler, plantelægemidler, kosttilskud, medicinsk udstyr og kosmetik.

Links

Latest news

en_US