Cookie- og privatlivspolitik

AlfaNordics cookiepolitik

Når du besøger vores hjemmeside www.alfanordic.com indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, generere statistik over brugen af hjemmeside, og i forbindelse med reklametiltag på de sociale medier.

Vi placerer først cookies på din computer, tablet, smartphone eller andet IT-udstyr, når du har trykket ”Ja, jeg accepterer brugen af cookies” på vores forside eller hvis du ikke aktivt foretaget et valg, men fortsætter dit besøg på hjemmesiden.

Hvis du ønsker at tilbagetrække dit samtykke til brugen af cookies, skal du ændre indstillinger i din browser. Se afsnittet ’Hvordan undgås cookies?’.

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der anbringes på din computer, smartphone, tablet eller andet IT-udstyr til at gøre brugerens oplevelse mere effektiv. Ved brugen af cookies på vores hjemmeside, gør vi det muligt at genkende din IP-adresse og samle informationer om, hvilke sider du besøger, hvor længe du befinder dig på vores website samt hvornår. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvilke cookies anvendes af AlfaNordic?

Vi anvender følgende typer af cookies:

  • Permanente cookies, der lagres på din computer, smartphone, tablet eller andet IT-udstyr og dermed gør det muligt for os at genkende din computer, smartphone, tablet eller andet IT-udstyr, næste gang du besøger vores hjemmeside
  • Førsteparts cookies, der placeres på vores hjemmeside
  • Tredjeparts cookies, der placeres af vores leverandører og samarbejdspartnere, der har elementer indlejret på vores hjemmeside.
    • Hjemmesiden indeholder cookies fra følgende tredjeparter: 
    • Google Analytics
    • ActiveCampaign

Se tabel for at få en oversigt over de forskellige cookies, der bruges på www.alfanordic.com. Herunder dens formål, hvilke oplysninger de opsamler, om der er tale om en session, langvarig- eller tredjeparts cookie. Derudover illustrerer tabellen levetiden for hver enkel cookie og hvorvidt de indsamlede oplysninger kommer fra eller bliver videregivet til en tredjepart. 

Hvordan undgås cookies?

Ønsker du ikke, at der sættes cookies på din computer, har du mulighed for at slette eller blokere cookies via dine browserindstillinger. Se vejledning herunder:

Cookie håndtering

Bemærk dog, hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Mere information om cookies

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Dette er også kaldet cookiebekendtgørelsen. Nedenfor finder du linket til mere information om cookiebekendtgørelsen.

Cookiebekendtgørelsen

AlfaNordics Privatlivspolitik

Vi anvender og registrerer i visse situationer en række personoplysninger om dig, bl.a. når du bruger vores hjemmeside, tilmelder dig et af vores nyhedsbreve eller arrangementer f.eks. inspirationsmøder og/eller kurser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, smartphone, tablet, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, stilling og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve, inspirationsmøder og/eller kurser.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. 

I forbindelse med rapportering og indsamling af bivirkninger vil der potentielt blive indsamlet personfølsomme data, til brug for behandling og evaluering af vores kunders produkter i henhold til gældende lovgivning. Du har ret til at få oplyst hvilken information, vi har om dig.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering og anden form for segmentering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet ’Hvilke cookies anvendes af AlfaNordic? ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@alfanordic.com.

Såfremt du er uenig eller utilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Datatilsynet er den myndighed i Danmark, der fører tilsyn med databeskyttelse. 

Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om vores hjemmeside og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

AlfaNordic
Lyskær 8A
2730 Herlev

Tlf: 42 36 80 00
E-mail: mail@alfanordic.com

da_DK
en_GB da_DK

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.