NIRAS og AlfaNordic A/S: To danske konsulentvirksomheder går sammen og styrker rådgivningen til life science-branchen

De to danske rådgivnings- og konsulentfirmaer NIRAS og AlfaNordic A/S er gået sammen. Sammenlægningen styrker begge virksomheder, der nu tilsammen tilbyder komplette rådgivningsløsninger til life science-branchen.

NIRAS har de seneste år oplevet en stor vækst inden for rådgivningsløsninger til pharma- og life science-branchen. Ved at forene kræfter med ​​en anden førende dansk konsulentvirksomhed AlfaNordic A/S, styrker de to virksomheder deres position og kapacitet, så de sammen bliver den førende uafhængige rådgiver inden for pharma- og life science-branchen i Danmark.

NIRAS arbejder inden for en lang række sektorer og har 2300 ansatte fordelt på 51 kontorer i 27 lande, samt projekter i over 100 lande.

AlfaNordic A/S er et high-end GxP konsulenthus med mere end 90 ansatte. Virksomheden er specialist inden for produktion af farmaceutiske og bioteknologiske produkter, Medical Devices og fødevareingredienser både i relation til drifts- og kvalitetsprocesser. AlfaNordic er ligeledes strategisk leverandør af kurser og talenter til førende virksomheder i branchen gennem AlfaNordic Academy.


NIRAS og AlfaNordic kan tilbyde komplet rådgivning inden for life science

”Ved at kombinere AlfaNordics stærke kompetencer og markedsposition inden for GMP-området, validering, regulatoriske forhold, samt kvalitetssikring med NIRAS’ ressourcer inden for design af life science faciliteter og procesanlæg, får vi skabt et kraftcenter inden for life science og dermed et udviklende miljø for vores medarbejdere. Sammenlægningen med AlfaNordic giver begge virksomheder bredere kompetencer, så vi nu kan tilbyde komplette løsninger og rådgivning til vores kunder,” siger Thomas B. Olsen, direktør for procesindustri i NIRAS.

NIRAS har med de senere års vækst inden for medicinalsektoren styrket sin ambition om at blive en førende uafhængig rådgiver på det danske life science-marked.

”Vi er kendt for vores Academy-uddannelser og deltagerne i netværket får adgang til de nyeste kurser til attraktive priser. Det er en fordel for den enkelte, men også helt nødvendigt, hvis man som konsulent vil holde sig i toppen af videnshierarkiet og opgave-flowet. Vores kunder har behov for konstant høj kvalitet, opdateret viden og masser af erfaring på alle specialområder. De vælger AlfaNordic, fordi vi altid leverer den ’tre-i-en’-pakke til dem,” udtaler Thomas Melgaard.


NIRAS og AlfaNordic vil begge få gavn af sammenlægningen

AlfaNordic arbejder for en stor del af life science virksomhederne i Danmark.

”AlfaNordics medarbejdere og kunder vil drage fordel af sammenlægningen da virksomhedernes proces- og ingeniørkompetencer supplerer hinanden virkelig godt.  Vores samlede industrividen bliver styrket, og dermed får begge virksomheder en endnu stærkere position,” siger Henrik Linnemann, senior partner i AlfaNordic.

Thomas Meldgaard Petersen, ligeledes senior partner, ser også sammenlægningen med NIRAS som en klar fordel for begge virksomheder.

”Vores medarbejdere vil få gavn af at blive en del af et større fagligt miljø, der vil sikre, at de kan udvikle sig yderligere til glæde for dem selv og vores kunder,” understreger Thomas Meldgaard Petersen.

Sammenlægningen af de to virksomheder sker med øjeblikkelig virkning. AlfaNordic bliver en selvstændig forretningsenhed i NIRAS og fortsætter under det nuværende navn.


Fakta om AlfaNordic

AlfaNordic blev grundlagt i 2008 i Danmark med fokus på at levere projekt- og valideringsydelser til kunder inden for medicinalindustrien.

AlfaNordics tjenester omfatter, blandt andet, support til validering og kvalificering, der spænder fra en enkelt enhed til en nybygget fabrik, GMP-audits og relevant træning.

Virksomhedens rådgivere arbejder både i Danmark og internationalt i projekter som repræsentanter for brugerne, som tekniske eksperter og i produktioner inden for pharma og life science-branchen. AlfaNordic har desuden et datterselskab i North Carolina, USA.

Læs mere på https://alfanordic.com/


Fakta om Niras

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder. NIRAS arbejder inden for en lang række sektorer og har 2300 ansatte fordelt på 51 kontorer i 27 lande, samt projekter i over 100 lande.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere på: https://www.niras.dk


Kontakt

Thomas B. Olsen
Direktør for Procesindustrin NIRAS
THBO@niras.dk
M: +45 3071 3961

Henrik Linnemann
Senior Partner, AlfaNordic A/S
hbl@alfanordic.com
M: +45 2811 0091

Thomas Meldgaard Petersen
Senior Partner, AlfaNordic A/S
tmp@alfanordic.com 
M: +45 4050 9300

Fakta

NIRAS og AlfaNordic A/S er gået sammen. Sammenlægningen styrker begge virksomheder, der nu tilsammen tilbyder komplette rådgiverløsninger til life science-branchen.

Links

Seneste nyt

da_DK