Sådan får du et større netværk, flere udfordringer og bedre forretningsmuligheder

De fleste som arbejder indenfor life science ønsker et udfordrende, lærerigt og formålsdrevet arbejdsliv. Både ansatte, selvstændige, freelancere mv. vil inspireres og udfordres af arbejdet og ønsker faglig feedback og sparring med dygtige samarbejdspartnere.

Samtidig er life science-branchen præget af enorm udvikling, mange forandringer og meget høje myndighedskrav. Det stiller krav om en veluddannet, højt specialiseret og opdateret arbejdsstyrke. Og konsulenter med samme kendetegn. Det har fået AlfaNordic til at etablere et attraktiv netværk for konsulenter og freelancere. Et netværk som det er gratis at være en del af.


”Vi har etableret AlfaNordic Consultants Network af flere grunde. De dygtigste freelancere og konsulenter indenfor life science skal finde os attraktive. Hos os bliver eksterne konsulenter en del af en konstant opdateret og veluddannet gruppe af specialister. Et erfarent netværk,” forklarer Thomas Meldgaard, der er senior partner i AlfaNordic og fortsætter: ”Vi har altid attraktive opgaver, ordnede kontraktforhold og vi er en sikkerhed for eksterne konsulenter for, at de arbejder sammen med de bedste.”


Vækstmarked og ny lovgivning

AlfaNordic Consultants Network skal også fremtidssikre konsulentmassen forklarer Thomas Meldgaard: ”En yderligere grund til at etablere og udvide vores netværk er, at der er store forandringer i markedet med f.eks. EU’s MDR og den rivende udvikling og markedsfremgang på medical device-området. Vores kunder efterspørger hjælp, og vi vil give dem det bedste. Det kræver helt reelt en faglig opdatering af mange erfarne life science-konsulenters kompetencer. Så netværket gavner både de eksterne konsulenter og os i AlfaNordic.”

Og uddannelsesmæssigt kan AlfaNordic Consultants Network bringe deltagerne videre:


”Vi er kendt for vores Academy-uddannelser og deltagerne i netværket får adgang til de nyeste kurser til attraktive priser. Det er en fordel for den enkelte, men også helt nødvendigt, hvis man som konsulent vil holde sig i toppen af videnshierarkiet og opgave-flowet. Vores kunder har behov for konstant høj kvalitet, opdateret viden og masser af erfaring på alle specialområder. De vælger AlfaNordic, fordi vi altid leverer den ’tre-i-en’-pakke til dem,” udtaler Thomas Melgaard.


Top tre grunde til at være en del af netværket

Det er en offentlig hemmelighed, at et godt netværk er nøglen til succes både jobmæssigt og privat. Og professionelt er der mindst tre grunde til at vælge AlfaNordic Consultants Network:  

  • Adgang til spændende opgaver
    AlfaNordic har et konstant stort opgave-flow og har rammeaftaler med attraktive danske og udenlandske selskaber i life science-branchen. De konsulenter der er med i vores netværk, er i en stærk position til at få gode opgaver på deres kompetence-områder.
  • Træning og uddannelse via AlfaNordic Academy
    Viden og erfaring er nøglen til succes som konsulent. Og hos AlfaNordic har netværksdeltagere adgang til vores uddannelser/seminarer/webinarer og workshops.
  • Adgang til sparring i netværk med stor faglighed
    Et netværks kvalitet afhænger af deltagerne i netværket. Vi sætter en ære i, og vores kunder forventer, at vi rekrutterer og leverer erfarne konsulenter. Derfor består netværket af erfarne konsulenter, der kan give hinanden og kunderne sparring og erfaringsudveksling på højt niveau.

Sådan bliver du en del af AlfaNordic Consultants Network:

Alt du skal gøre er at klikke herunder og trykke på læs mere under overskriften “Konsulentnetværk”.

Når du har tilmeldt dig, vil vi med jævne mellemrum kontakte dig, for at høre om du stadig ønsker at være med i AlfaNordic Consultants Network. Du vil også kunne modtage mails med information om ledige opgaver/ eller stillinger, som du har mulighed for at byde ind på, samt information om kurser, webinarer mv.

Fakta

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og kompetente konsulenter, der har lyst til gøre en forskel for os og vores kunder.

Links

Seneste nyt

da_DK