AlfaNordic og Eltronic Pharma Engineering har indgået et strategisk samarbejde

AlfaNordic og Eltronic Pharma Engineering har pr.1. februar 2020 indgået et strategisk samarbejde.

AlfaNordic A/S, har udviklet virksomheden gennem de seneste 12 år til at være blandt de førende konsulenthuse indenfor GxP Compliance Services i Danmark og Eltronic Pharma Engineering, en del af Eltronic Production Systems, har gennem de seneste 20 år haft stor succes med at udvikle kompetencer indenfor Proces og diskret Automation, Robotic samt Scada & MES løsninger.

”Vores kunders forventning om et dybt fagligt branchekendskab øges kontinuerligt, dette søger Eltronic og AlfaNordic sammen at imødegå, ved at indgå et strategisk samarbejde. Sammen står vi stærkere til at servicere en endnu bredere palette af kunder i life science-industrien. Som en del af samarbejdsaftalen har AlfaNordic fået overført compliance medarbejdere fra Eltronic, der styrker AlfaNordics compliance kompetencer og partnernes samlede services” udtaler Boe Boesen, Director Eltronic Pharma Engineering og Henrik Linnemann, senior partner AlfaNordic.

Læs mere om Eltronic Pharma Engineering her.

Fakta

Fra 1. februar 2020 har AlfaNordic og Eltronic Pharma Engineering indgået et strategisk samarbejde.

Links

Seneste nyt

da_DK

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.