Rådgivningsvirksomheden A-consult lever videre i et fagligt styrket AlfaNordic

Efter 35 år som selvstændigt konsulenthus åbner A-consult et nyt kapitel ved indgangen til 2020, sammen med AlfaNordic: Siden juni 2018, hvor AlfaNordic købte A-consult, har de to konsulenthuse gradvist arbejdet sig tættere på hinanden ved at dele viden, konsulenter og erfaringer. Fra 1. januar 2020 deler de også navn, når samarbejdet fortsætter under AlfaNordic A/S.

Fagligt favner AlfaNordic bredt: A-consults erfaring og tunge faglighed inden for regulatoriske forhold, kvalitet og bivirkningsovervågning suppleres af AlfaNordics ekspertise i validering, IT, automation, projektledelse, uddannelse, strategisk rådgivning og skræddersyede løsninger inden for life science og Medical devices. Det giver nye faglige synergier som styrker det samlede konsulenthus’ serviceniveau og faglige kompetencer, til gavn for vores kunder.

De services som nu udbydes af A-consult vil ikke være at finde på A-consults hjemmeside efter nytår. Fra 1/1 2020 findes de i stedet på www.alfanordic.com.

AlfaNordic vil, ligesom A-consult, hjælpe virksomheder der arbejder med lægemidler, kosttilskud, medicinsk udstyr, kosmetik og medicinsk cannabis. Der tilbydes også fortsat hjælp og rådgivning inden for alle dele af medicinske og medicotekniske produkters livscyklus. 

Life Science virksomheder er forskellige, og det afspejler sig i måden der arbejdes på: AlfaNordic tilbyder hjælp og rådgivning på alle niveauer, fra 2-3 timers faglig sparring til fast tilknytning af en eller flere konsulenter i længere tid. Fokus er at møde den enkelte kundes behov og gøre tingene rigtigt – første gang.  

Vi tilbyder

  • Rådgivning og skræddersyede løsninger på alle niveauer
  •  Praktisk hjælp til implementering og løsning af daglige driftsopgaver
  •  Kurser samt udvikling af nye talenter i vores 2 graduateprogrammer

Læs mere på hjemmesiden www.alfanordic.com.

Fakta

Fra 1. januar 2020 vil AlfaNordic og A-consult samarbejde i ét samlet konsulenthus der rådgiver life science-industrien. Uddannelse tilbydes særskilt af AlfaNordic Academy, der leverer åbne- og firmatilpassede kurser samt to graduateprogrammer.

Links

Seneste nyt

da_DK