Mogens Høegh Bech har modtaget sin udnævnelse til certificeret PMP-projektleder

Hos AlfaNordic har vi et stort ønske om, hele tiden at kunne levere de bedst mulige ydelser til vores kunder. Derfor fokuserer vi stærkt på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os på. Vi er derfor mere end stolte over at kunne fortælle, at vores Senior Consultant Mogens Høegh Bech har modtaget sin udnævnelse til certificeret ”Project Management Professional”-projektleder.

I 2017 startede Mogens på et opkvalificeringsforløb indenfor projektledelse. Sammen med 29 år som dokumenteret projektleder, heraf 3 år i life science-branchen, dannede dette forløb udgangspunktet for at modtage PMP-certificeringen. I perioden 2015-2018, har Mogens fungeret som projektleder på ét større, og 30 mindre projekter for én af AlfaNordics store kunder. Derudover, deler han også glædeligt ud af sin viden og sine erfaringer, når han underviser vores hold af nye unge talenter på Pharma Academy.

Et stort tillykke skal lyde fra alle os hos AlfaNordic.

Fakta

Hos AlfaNordic fokuserer vi stærkt på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os på. Mogens Høegh Bech har netop modtaget sin udnævnelse som certificeret ”Project Management Professional”-projektleder.

Links

Seneste nyt

Learnings from an Organizational project

Changing infrastructure in busy organizations can be a complex task. Understanding the limitations, opportunities and finding a solution best suited for all the involved departments and colleagues is challenging. Especially for business critical processes, the ability to make the right decisions is crucial for the future of the business. This article will highlight some of the challenges our consultant experiences and is a window into our processes and results.

Læs mere »

Ny valideringspakke, der sikrer omkostningseffektiv validering af temperaturstyrede faciliteter

Validering af temperaturstyrede faciliteter og udstyr kan opleves som en tids- og kompetencekrævende opgave. Dog er det nødvendigt ift. gældende krav – hvilket gør at der må tænkes i andre baner ved at holde fast i den høje kvalitet, der sikrer at produktet er produceret og opbevaret i rette omgivelser samt
virksomheden er i compliance i forhold til gældende guidelines.

Læs mere »
da_DK
en_GB da_DK

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.