Mogens Høegh Bech har modtaget sin udnævnelse til certificeret PMP-projektleder

Hos AlfaNordic har vi et stort ønske om, hele tiden at kunne levere de bedst mulige ydelser til vores kunder. Derfor fokuserer vi stærkt på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os på. Vi er derfor mere end stolte over at kunne fortælle, at vores Senior Consultant Mogens Høegh Bech har modtaget sin udnævnelse til certificeret ”Project Management Professional”-projektleder.

I 2017 startede Mogens på et opkvalificeringsforløb indenfor projektledelse. Sammen med 29 år som dokumenteret projektleder, heraf 3 år i life science-branchen, dannede dette forløb udgangspunktet for at modtage PMP-certificeringen. I perioden 2015-2018, har Mogens fungeret som projektleder på ét større, og 30 mindre projekter for én af AlfaNordics store kunder. Derudover, deler han også glædeligt ud af sin viden og sine erfaringer, når han underviser vores hold af nye unge talenter på Pharma Academy.

Et stort tillykke skal lyde fra alle os hos AlfaNordic.

Fakta

Hos AlfaNordic fokuserer vi stærkt på videreuddannelse og nye måder at dygtiggøre os på. Mogens Høegh Bech har netop modtaget sin udnævnelse som certificeret ”Project Management Professional”-projektleder.

Links

Seneste nyt

da_DK