Børsen Gazelle 2016 til AlfaNordic A/S

For andet år i træk, modtager AlfaNordic en Børsen Gazelle. Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. (Fra Borsen.dk)

AlfaNordic placeres som nummer 39 på landsplan i 2016. I region Hovedstaden er AlfaNordic placeret som nr. 21. Målt på bruttoomsætning er AlfaNordic nr. 9.

Læs mere om Gazellerne her

Fakta

Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Links

Seneste nyt

da_DK